top of page

Springer Stucdesign: stukadoor in Mijdrecht voor decoratief stucwerk

Wie op zoek is naar een stukadoor in Mijdrecht voor decoratief stucwerk, is bij Springer Stucdesign aan het juiste adres. Wij zijn geen reguliere stukadoors, maar creëren met een uitgekiend design tijdloze badkamers en keukens voor particulieren en bedrijven. Dit doen wij met decoratief stucwerk zoals beton cire en metal betonstuc. Ook voor het laten maken van keukenbladen, tafelbladen en andere betonnen toepassingen op maat kun je bij ons terecht.

 

Stukadoor in Mijdrecht voor luxe badkamers

Wij zijn als stukadoorsbedrijf actief in Mijdrecht en omgeving, daarbij specialiseren wij ons in decoratief stucwerk. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een luxe badkamer van beton cire? Beton cire is een mengsel van beton en hars dat uitermate geschikt is voor natte ruimtes. Je kunt er een prachtige vloer mee creëren, maar het is bijvoorbeeld ook toepasbaar in de douche. De betonstuc wordt afgewerkt met een coating waardoor het waterdicht en schimmelwerend wordt. Het materiaal is heel eenvoudig schoon te maken, wat natuurlijk ideaal is in een badkamer. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een stukadoor in Mijdrecht voor jouw luxe badkamer.

 

Tijdloze keukens met betonstuc

Met betonstuc kunnen wij ook zeer elegante keukens samenstellen. Wij kunnen beton gebruiken voor de afwerking van jouw vloer of wanden, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een keukenblad op maat. Een keukenblad van betonstuc is waterdicht, dus je hoeft niet bang te zijn voor vochtkringen of andere vlekken. Voor het realiseren van betonnen keukenbladen en andere items werken wij samen met de beste timmerbedrijven in de buurt.

 

Ben jij op zoek naar een stukadoor in Mijdrecht? Neem dan vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden voor jouw luxe keuken of badkamer te bespreken. Je bent ook van harte welkom in onze showroom waar je de kwaliteit van onze producten kunt bekijken en inspiratie op kunt doen voor jouw eigen project.

bottom of page