top of page
image00019.jpeg

Naadloze vloeren 

Verschillende wensen, verschillende vloeren! Op het gebied van vloeren kunnen wij veel verschillende opties aanbieden en werken wij samen met verschillende leveranciers. 

✔ Resistone 
✔ For Crete 
Beal Mortex 
NovaColor Wall2Floor De eigenschappen:
Alle bovenstaande vloeren hebben een eigen uitstraling en bevatten kenmerkende eigenschappen van materiaal. Zo wordt een Epoxy vloer (Resistone of For Crete) vaak ervaren als echte harde vloer, terwijl een Wall2Floor vloer van NovaColor of een Beal Mortex vloer meer zal gaan leven in de loop van de tijd.

Alle vloeren hebben een naadloze uitstraling en zijn gemakkelijk te onderhouden. Op basis van jouw wensen en voorkeuren kun je de keuze maken voor de juiste vloer. 


 

Kunnen jullie ook een PU Gietvloer realiseren?
Wij leveren en realiseren ook PU Gietvloeren. PU gietvloeren zijn vaak kunststof gebonden vloeren waardoor deze wat zachter zijn, maar ook erg flexibel. Woon je bijvoorbeeld langs een spoorbaan of een drukke weg waar veel trillingen door worden veroorzaakt, dan is dit de perfecte vloer! 

Heb je jonge kinderen en/of huisdieren? Let dan wel op dat dit ervoor kan zorgen dat er sneller krasjes kunnen ontstaan. 


 

Zie, voel en beleef

Ben jij benieuwd hoe de vloeren er in het echt uitzien? Wil je persoonlijk advies?
Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze showroom. Bekijk ook de checklist voor vloeren voor extra informatie. 


Admiraal Helfrichweg 1​
2315 VC Leiden

5DD0633B-92A3-4400-9272-77A776350421.jpe
bottom of page