top of page
image00007.jpeg

Welkom bij Springer Stuc Design - dé specialist in vloeren

Bij Springer Stuc Design weten we dat een vloer een essentieel element is van elk interieur. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe vloer voor je woning, kantoor of commerciële ruimte, wij hebben de expertise en ervaring om je te helpen bij het realiseren van de perfecte vloer. Met ons brede assortiment vloermaterialen, innovatieve ontwerpen en hoogwaardige afwerkingen zorgen we ervoor dat jouw vloer niet alleen functioneel is, maar ook een prachtige toevoeging aan je ruimte vormt.
 

Waarom kiezen voor Springer Stuc Design?

 Ruime keuze aan hoogwaardige vloermaterialen​
 Maatwerkoplossingen die passen bij jouw stijl en behoeften

 Vakkundige installatie en afwerking

 Persoonlijk advies en begeleiding door ervaren specialisten

 Duurzame en milieuvriendelijke aanpak

Anker 1
image00002.jpeg
image00021.jpeg

Naadloze vloeren

Verschillende wensen, verschillende vloeren! Op het gebied van vloeren kunnen wij veel verschillende opties aanbieden en werken wij samen met verschillende leveranciers. 

✔ Resistone 
✔ For Crete 
Beal Mortex 
NovaColor Wall2Floor 

Alle bovenstaande vloeren hebben een eigen uitstraling en bevatten kenmerkende eigenschappen van materiaal. Zo wordt een Epoxy vloer (Resistone of For Crete) vaak ervaren als echte harde vloer, terwijl een Wall2Floor vloer van NovaColor of een Beal Mortex vloer meer zal gaan leven in de loop van de tijd.
Alle vloeren hebben een naadloze uitstraling en zijn gemakkelijk te onderhouden. Op basis van jouw wensen en voorkeuren kun je de keuze maken voor de juiste vloer. 

Bij Springer Stuc Design streven we altijd naar de hoogste kwaliteit en vakmanschap. Onze vloeren worden met zorg en aandacht gemaakt, waarbij we gebruikmaken van duurzame materialen en geavanceerde technieken. Of je nu kiest voor een strakke betonlook, een warme houten vloer of een uniek ontwerp op maat, wij zorgen ervoor dat de vloer perfect aansluit bij jouw wensen en de stijl van je ruimte.

 

Bij Springer Stuc Design begrijpen we dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we uitgebreid advies op maat, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw situatie. Onze ervaren specialisten begeleiden je door het hele proces, van het kiezen van het juiste materiaal en ontwerp tot aan de vakkundige installatie van de vloer. Jouw tevredenheid staat bij ons centraal, en we streven ernaar om een resultaat te leveren dat je verwachtingen overtreft.

Onze vloeren: kwaliteit en vakmanschap

Onze vloerservices: van advies tot realisatie

Ervaringen van klanten

''Enkele weken geleden is onze gietvloer voor de begane grond gelegd door Pascal van Springer Stucdesign. Wij hebben lang gezocht naar de juiste vloer en hebben bij veel partijen geïnformeerd voordat wij de keuze hebben gemaakt om de vloer te laten leggen door Pascal. De reden dat wij hebben gekozen voor StucDesign is, omdat er in de showroom van Springer Stucdesign veel voorbeelden zijn van de vloeren die kunnen worden gelegd (epoxy en polyurethaan etc.).

Verder zijn er veel kleuren samples waarmee wij in staat waren om de juiste kleur te vinden die goed past bij de woning/inrichting. Omdat het voor ons erg lastig was om de knoop door te hakken m.b.t. de kleur heeft hij zelfs aangeboden om langs te komen en samen met ons de perfecte kleur te kiezen. Het leggen van de vloer duurde ongeveer 1 week. De vloer ziet er prachtig uit! Het is precies de vloer die wij voor ogen hadden (qua kleur, samenstelling en hardheid). Daarnaast werkt Pascal heel kundig en netjes.

De communicatie hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij stuurt ook regelmatig updates tijdens het leggen van de vloer. Wij hebben Pascal bij andere bekenden van ons (familie en kennissen) aanbevolen! Als wij een cijfer zouden moeten geven dan is dat zeker een dikke 10!''

Zakier Bechan

Anker 2

Vraag meer informatie aan

Wil je meer weten over onze vloeren en wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van de perfecte vloer. Ontdek zelf waarom Springer Stuc Design dé specialist is op het gebied van vloeren!

image00018.jpeg

Veel gestelde vragen:

Kunnen jullie ook een PU Gietvloer realiseren?
Wij leveren en realiseren ook PU Gietvloeren. PU-gietvloeren zijn vaak kunststof gebonden vloeren waardoor deze wat zachter zijn, maar ook erg flexibel. Woon je bijvoorbeeld langs een spoorbaan of een drukke weg waar veel trillingen door worden veroorzaakt, dan is dit de perfecte vloer! Heb je jonge kinderen en/of huisdieren? Let dan wel op dat dit ervoor kan zorgen dat er sneller krasjes kunnen ontstaan. 


 

Kan een PU Gietvloer in de badkamer?
JA! Een PU-gietvloer kan zelfs heel goed worden toegepast in de badkamer.

 

Ik heb voorbeelden van wat ik mooi vind, opgeslagen op Pinterest. Kunnen jullie hier wat mee?
Regelmatig komen mensen met een afbeelding die zij op Pinterest hebben gevonden naar ons toe. Of wij de afwerking van de afbeelding kunnen realiseren. Het grote voordeel aan maatwerk is, is dat wij (bijna) alles kunnen realiseren. Graag gaan wij het gesprek aan om de wensen te bespreken en kunnen wij zelfs een staal op maat maken om een idee te geven van de afwerking.​​​​​​​​​​​​​​​​

Zie, voel en beleef

Ben jij benieuwd hoe de vloeren er in het echt uitzien? Wil je persoonlijk advies?
Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze showroom. Bekijk ook de checklist voor vloeren voor extra informatie. 


Admiraal Helfrichweg 1​
2315 VC Leiden

image00004.jpeg
bottom of page