Exclusieve wand- & vloerafwerking & deocatief stucwerk

 Al sinds 2001 zij wij gespecialiseerd in luxe vloer- en wandafwerkingen en decoratief stucwerk technieken, waaronder beton cire en metal stucwerk. Wij gebruiken enkel de beste materialen, zoals Metal Stuc, Novacolor en Beal Mortex. Al deze merken staan bekend om hun kwaliteit en zorgen elke keer weer voor een naadloos en tijdloos design.

 

Dankzij de ruime ervaring en training zijn wij ook gespecialiseerd in luxe waterdichte vloer- en wandafwerking voor badkamers, (inloop)douches, sauna’s, keukens en meer. Wij werken samen met diverse timmerbedrijven en stylisten, waardoor wij ook complete badkamers en keukens op maat kunnen leveren. Al het contact loopt dan via één aanspreekpunt, waardoor het voor jou altijd duidelijk en overzichtelijk blijft. 

KENNISMAKEN?

Wij kijken er naar uit jouw stucdesign wensen voor je waar te maken. Kunnen wij je ergens mee helpen? Zoek je inspiratie? Wij staan graag voor je klaar. Je kunt ons bereiken op 06 3805 9214, of klik hier, maak een vrijblijvende afspraak en bezoek onze inspiratie showroom!