top of page

METAL STUCWERK

Springer Stucdesign is specialist in metallic en metal stucwerk in de breedste zin van het woord. Voor al jouw metal stuc werkzaamheden – van glinsterend goud tot koper – ben je bij ons aan het juiste adres. Jij bedenkt het, wij realiseren het.


Inspiratie of advies nodig? Wij helpen je graag. Klik hier om contact op te nemen of maak direct een vrijblijvende afspraak. 

 

 

 

 

 

 

Metallic stucwerk is een luxe afwerking op metaalbasis voor vloeren, wanden en objecten. De metallic stuclaag wordt aangebracht in een laag van 1-2 cm en zorgt voor een bijzondere en luxe uitstraling.

 

Het product kan vrijwel overal in huis worden toegepast – zolang er niet (veel) water in het spel is. In tegenstelling tot bijvoorbeeld beton cire is metal stucwerk ongeschikt als waterdichte ondergrond of afwerking. Hierdoor kan bijvoorbeeld een inloopdouche niet worden afgewerkt met metallic stuc.

 

Qua kleuren is vrijwel alles mogelijk: messing, brons, koper, zink, ijzer, aluminium, tin, roestbruin en groenoxide. De verschillende kleuren en afwerkingen zijn ook te combineren in diverse kleurschakeringen om zo een geheel persoonlijk ontwerp te maken dat perfect aansluit bij jouw wensen.

 

Ook kan er door middel van speciale technieken en instrumenten een textuur aangebracht worden. Bijvoorbeeld een opvallend stoere en ruwe afwerking, of juist een subtiele en gladde finish.

 

Één ding is zeker: met metal stucwerk breng je écht iets bijzonders in huis.

 

Dankzij onze jarenlange ervaring en regelmatige trainingen kunnen wij ons met trots specialisten noemen op het gebied van metallic stucwerk. Wij werken met hoogwaardige producten van Italiaanse en Nederlandse makelij. De materialen worden gemaakt op een echte metaalbasis, waardoor al ons metal stucwerk de echte metallic uitstraling heeft.

METAL STUCWERK

WAT IS METAL STUCWERK?

METAL STUCWERK BIJ SPRINGER STUCDESIGN

Zie, voel en beleef

Ben jij benieuwd hoe de afwerkingen er in het echt uitzien? Wil je persoonlijk advies?
Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze showroom.

Admiraal Banckertweg 5 
2315 SR Leiden

Inloopmomenten: 
Dinsdag: 09:00 - 15:00 uur 
Vrijdag: 09:00 - 15:00 uur

image00018.jpeg
bottom of page