top of page

DECORATIEF STUCWERK

Springer Stucdesign is specialist in diverse methodes van decoratief stucwerk. Voor alle decoratieve werkzaamheden – zoals beton cire en metal stucwerk – ben je bij ons aan het juiste adres. Jij bedenkt het, wij realiseren het.

 

Inspiratie of advies nodig? Wij helpen je graag. 

 

In de wereld van decoratief stucwerk zijn de opties eindeloos. Zo kunnen wij metallic en betonlook stucwerk aanbrengen. Ook kunnen wij met diverse technieken en materialen waanzinnige effectwanden creëren die de spotlight zullen stelen in jouw huis. Denk bijvoorbeeld aan verouderingstechnieken, stucmarmers, luxe afwerkingen, patronen, 3D stencils, en meer.

Een populaire methode van decoratief stucwerk is metal stuc. Hierbij wordt gewerkt met een mengsel op basis van gemalen metaal. Het effect is even sprankelend als bijzonder. Qua kleuren is alles mogelijk, van goud en koper tot tin en brons. Hier lees je meer over metal stucwerk.

 

Beton cire, ook wel betonstuc of betonlook stucwerk genoemd, is een stijlvol en waterdicht stucproduct. Hierdoor is beton cire zeer populair in bijvoorbeeld badkamers en keukens. Zelfs tafels of aanrechtbladen kunnen voorzien worden van deze afwerking. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij vrijwel alle kleuren en texturen realiseren. Hier lees je meer over beton cire.

DECORATIEF STUCWERK

WAT IS DECORATIEF STUCWERK

METALLIC STUCWERK

BETON CIRE

Zie, voel en beleef

Ben jij benieuwd hoe de vloeren er in het echt uitzien? Wil je persoonlijk advies?
Maak een vrijblijvende afspraak en kom langs in onze showroom. Bekijk ook de checklist voor vloeren voor extra informatie. 

Admiraal Banckertweg 5 
2315 SR Leiden

Inloopmomenten: 
Dinsdag: 09:00 - 15:00 uur 
Vrijdag: 09:00 - 15:00 uur

5DD0633B-92A3-4400-9272-77A776350421.jpe
bottom of page