DECORATIEF STUCWERK

Springer Stucdesign is specialist in diverse methodes van decoratief stucwerk. Voor alle decoratieve werkzaamheden – zoals beton cire en metal stucwerk – ben je bij ons aan het juiste adres. Jij bedenkt het, wij realiseren het.

 

Inspiratie of advies nodig? Wij helpen je graag. 

 

WAT IS DECORATIEF STUCWERK?

In de wereld van decoratief stucwerk zijn de opties eindeloos. Zo kunnen wij metallic en betonlook stucwerk aanbrengen. Ook kunnen wij met diverse technieken en materialen waanzinnige effectwanden creëren die de spotlight zullen stelen in jouw huis. Denk bijvoorbeeld aan verouderingstechnieken, stucmarmers, luxe afwerkingen, patronen, 3D stencils, en meer.

METALLIC STUCWERK

Een populaire methode van decoratief stucwerk is metal stuc. Hierbij wordt gewerkt met een mengsel op basis van gemalen metaal. Het effect is even sprankelend als bijzonder. Qua kleuren is alles mogelijk, van goud en koper tot tin en brons. Hier lees je meer over metal stucwerk.

 

BETON CIRE

Beton cire, ook wel betonstuc of betonlook stucwerk genoemd, is een stijlvol en waterdicht stucproduct. Hierdoor is beton cire zeer populair in bijvoorbeeld badkamers en keukens. Zelfs tafels of aanrechtbladen kunnen voorzien worden van deze afwerking. Aan de hand van jouw wensen kunnen wij vrijwel alle kleuren en texturen realiseren. Hier lees je meer over beton cire.

KENNISMAKEN?

Wil je ook een tijdloos, elegant en op maat gemaakt interieur? We helpen je graag. Wat je ook voor ogen hebt, wij zorgen we ervoor dat jouw decoratieve interieurwensen realiteit worden. We verwelkomen je graag in onze inspiratie showroom Klik hier om contact op te nemen of maak direct een vrijblijvende afspraak.

 

Pascal Springer
06 3805 9214
info@springerstucadoors.nl

Showroom
Admiraal Banckertweg 5   
2315 SR Leiden

  • Facebook
  • Instagram