top of page

NOVACOLOR

Springer Stucdesign is specialist in het gebruik en toepassing van Novacolor in de breedste zin van het woord. Voor al jouw Novacolor werkzaamheden – zoals beton cire en metal stucwerk – ben je bij ons aan het juiste adres. Jij bedenkt het, wij realiseren het.

Inspiratie of advies nodig? Wij helpen je graag

WAT IS NOVACOLOR?

Novacolor is een Italiaans bedrijf dat zich specialiseert in hoogwaardige afwerkmaterialen. Kenmerkend voor Novacolor is het Italiaanse, chique design en de kwaliteit van de producten die zorgen voor een stijlvolle en exclusieve afwerking.


 

Dankzij het brede assortiment is er voor elke situatie, kleur en wens een passende mogelijkheid. Of je nou een stijlvolle en exclusieve afwerking zoekt voor jouw interieur of voor het exterieur, voor wanden, meubels of objecten, Novacolor is het antwoord. Hieronder vind je een kleine selectie van de mogelijkheden.


 

Zoek je een eigentijds, rustig en elegant betonlook stucwerk van uitmuntende kwaliteit met waterdichte kwaliteiten? Het Novacolor Wall2Floor is een speciaal ontwikkeld systeem van micro-cement waarmee vloeren, badkamer wanden en aanrechtbladen decoratief worden afgewerkt. Deze betonstuc methode zorgt voor een unieke, naadloze en zeer luxe afwerking van jouw interieur.

 

De Novacolor Wall2Floor geeft een harde, waterdichte en slijtvaste afwerking, waardoor dit micro-cement systeem uitermate geschikt is voor badkamers, vloeren en aanrechtbladen.


 

Wil je jouw interieur laten fonkelen met luxe metal stucwerk[1]? De Novacolor Metallo Fuso is een decoratieve metallic coating voor verticale oppervlaktes. Het wordt gemaakt van hoogwaardige metaallegeringspoeders, epoxyharsverbindingen en speciale reologische verbindingen om een goede werkbaarheid en kwaliteit te garanderen.

 

Deze unieke mix van ingrediënten maakt de Novacolor Metallo Fuso collectie uitermate geschikt voor metallic stucdesign. Dankzij de goede werkbaarheid kunnen wij unieke texturen bereiken met een echte metallic afwerking in tin-, brons- en kopertinten.

 

Dankzij het gevarieerde en complete assortiment kunnen de hoogwaardige producten van Novacolor heel breed worden ingezet. Perfect wanneer je de vloer en wanden in nét die perfecte kleur en wilt hebben.

 

Kortom: Novacolor zorgt voor een stijlvolle en elegante afwerking in precies die kleur en stijl die je zoekt.

WAAROM KIEZEN VOOR NOVACOLOR?

WATERDICHT BETONSTUC

WANDEN EN VLOEREN IN DE PERFECTE KLEUR

FONKELEND METAL STUCWERK

WAAROM NOVACOLOR BIJ SPRINGER STUCDESIGN

Bij Springer Stucdesign hebben wij passie voor klant en kwaliteit. Wij streven altijd voor het best mogelijke resultaat – ook met Novacolor. Wij zijn al meer dan 10 jaar speciaal gecertificeerd partner van Novacolor – opgeleid door de grootmeesters van het Italiaanse bedrijf zelf.

 

Wil je ook een tijdloos, elegant en op maat gemaakt interieur? We helpen je graag. Wat je ook voor ogen hebt, met de producten van Novacolor en de specialistische kennis en kunde van Springer Stucdesign zorgen we ervoor dat jouw decoratieve interieurwensen realiteit worden. We verwelkomen je graag in onze inspiratie showroom. Klik hier om contact op te nemen of maak direct een vrijblijvende afspraak.

KENNISMAKEN?

bottom of page