top of page

Springer Stucdesign: de decoratieve stukadoor in Haarlem

Zeg je decoratief stucwerk dan zeg je Springer Stucdesign, de decoratieve stukadoor werkzaam in Haarlem en omgeving. Wij zijn de specialist in de decoratieve afwerking van luxueuze badkamers en keukens met een betonlook. Hiermee creëren we een tijdloze sfeer die binnen diverse woonstijlen toepasbaar is. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Hieronder lichten wij een aantal van onze diensten toe.

 

Decoratieve stukadoor in Haarlem

Decoratief stucwerk is stucwerk dat een onderdeel is van het design van je interieur. Zo kun je met een betonlook in je badkamer eenvoudig een luxe sfeer oproepen. Het is dus meer dan een strak gestucte wand. In de badkamer maken wij gebruik van beton cire. Dit is een mengsel van beton en hars wat naast een betonlook ook veel praktische eigenschappen heeft. Zo is het waterdicht – zeker met een extra coating – en schimmelwerend. Wij werken betonstuc naadloos af waardoor je het heel gemakkelijk schoon kunt maken. Tot slot is het erg sterk materiaal zodat je er jarenlang van kunt genieten. Zoek je een stukadoor in Haarlem voor beton cire in je badkamer? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 
Creëer een metallic look in de keuken

Naast beton cire werken wij ook veel met metal stucwerk. Dit mengsel van beton en metaal geeft een betonlook met een metaalglans. Je kunt daarbij uit veel verschillende metalen kiezen zoals koper of goud. Metal stucwerk geeft een unieke, luxe uitstraling aan de ruimte. Helaas is het niet waterdicht en daarom niet toe te passen in de badkamer. Het stucwerk op zich is echter zeer flexibel en in iedere andere ruimte toe te passen, zolang het niet direct in contact komt met (veel) vocht. Het is daarom wel goed in de keuken te gebruiken.

 

Ben je op zoek naar een stukadoor in Haarlem en nieuwsgierig wat Springer Stucdesign voor jou kan betekenen? Maak dan direct een afspraak voor een persoonlijke kennismaking waarbij wij de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij zijn met ons stukadoorsbedrijf werkzaam in Haarlem en omgeving.

bottom of page