top of page

Springer Stucdesign: de decoratieve stukadoor in Den Haag en omgeving

Ben je op zoek naar een decoratieve stukadoor in Den Haag? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij zijn als specialist in decoratief stucwerk werkzaam in Den Haag en omgeving. Of je nu een betonlook wilt creëren in de badkamer of een wand wilt voorzien van een metallic look: met onze kennis en ervaring weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Ben je nieuwsgierig wat Springer Stucdesign voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder.

 

Decoratieve stukadoor in Den Haag

Als het gaat om decoratief stucwerk, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij decoratief stucwerk draait het niet alleen om strak afgewerkte wandjes, de betonlook die wij creëren is een essentieel onderdeel van het design van je badkamer of keuken. In natte ruimtes maken wij gebruik van beton cire. Dit is een mengsel van beton en hars dat de handige eigenschap heeft dat het waterdicht is. Je kunt bij ons kiezen tussen Beal Mortex, Novacolor of Resistone. Met een extra coating weet je zeker dat je geen last zult krijgen van vochtvlekken. Beton cire is eenvoudig te reinigen met een allesreiniger. Ben je op zoek naar een stukadoor in Den Haag die jouw badkamer van een betonlook kan voorzien? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Kies voor een metallic look

Door beton met een metaal te mengen kunnen we de wanden in vrijwel iedere ruimte een metallic look geven. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gouden glans of een zilveren glinstering, afhankelijk van jouw smaak. Er is op dat gebied veel mogelijk. Hoewel deze betonstuc goed toepasbaar is op iedere ondergrond, wordt gebruik in de badkamer afgeraden. In tegenstelling tot beton cire kan metal stucwerk namelijk niet goed tegen vocht waardoor een goed resultaat niet blijvend is.

 

Wie op zoek is naar een stukadoor in Den Haag, kan vandaag nog een afspraak maken voor een persoonlijk kennismakingsgesprek waarin we de mogelijkheden voor jouw woning bespreken. We zijn met ons stukadoorsbedrijf actief in Den Haag en omgeving.

bottom of page