top of page

Ga voor het kwaliteitswerk van de beste stukadoor in Delft

Springer Stucdesign is al sinds 2001 werkzaam als stukadoor in Delft en omgeving. Wij richten ons daarbij met name op het realiseren van decoratief stucwerk van hoge kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in de afwerking van vloeren en wanden in luxe badkamers en keukens. Decoratief stucwerk is echter flexibel toepasbaar, het beton hecht zich aan vrijwel iedere ondergrond en dus voor iedere ruimte geschikt.

 

Stukadoor in Delft voor beton cire

Wij hebben veel ervaring met het toepassen van beton cire in badkamers en keukens. Het voordeel van beton cire is de waterdichte kwaliteit die het mogelijk maakt om dit stucwerk in natte ruimtes toe te passen. Bovendien kan dit materiaal heel goed tegen een stootje waardoor je het toe kunt passen in ruimtes die veel gebruikt worden zonder dat het snel slijt. Kies je voor beton cire, dan kun je dus jarenlang profiteren van de kwaliteit. Daarnaast brengen wij het naadloos aan en is het eenvoudig te reinigen. Tot slot is de betonlook van beton cire voor veel mensen een doorslaggevende factor. Beton cire oogt luxueus en creëert een rustgevende sfeer. Zoek je een stukadoor in Delft voor beton cire? Maak dan vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Decoratief stucwerk

Een andere vorm van decoratief stucwerk is metal stucwerk. Dit mengsel van beton en metaal zorgt voor een metallic look. Je kunt dit goed toepassen op wanden, maar het is niet geschikt voor natte ruimtes. Metal stucwerk is namelijk niet zo goed bestand tegen vocht als beton cire. Je kunt er echter je keuken of andere ruimte in huis in een mum van tijd een luxe uitstraling mee geven. Je kunt kiezen voor verschillende metalen, zoals goud, zilver en koper.

 

Ben je geïnteresseerd in de diensten die ons stukadoorsbedrijf in Delft uitvoert? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Je kunt ook eerst inspiratie opdoen in onze showroom in Leiden of onze projecten bekijken op de website. Zo krijg je alvast een goede indruk van de diensten die wij als stukadoor in Delft voor jou kunnen verrichten.

bottom of page