top of page

Creëer een elegante badkamer met beton cire in Haarlem

Je bent op zoek naar de specialist op het gebied van beton cire in Haarlem? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen in de showroom van ons stukbedrijf Springer Stucdesign. De kwaliteit en de looks van de beton cire wanden en vloeren zullen je zeker enthousiast maken over de mogelijkheden van beton cire in jouw woning. Met vakmanschap en passie voor het vak kunnen we ook in jouw woning een elegante badkamer met beton cire creëren.

 

Kiezen voor beton cire in Haarlem

Betonstuc in Haarlem wordt professioneel aangebracht door onze vakmensen. Beton cire is een mengsel van beton en hars dat zorgt voor een natuurlijke uitstraling die aan steen doet denken. Dit zorgt ervoor dat ons product uitstekend toe te passen is in elk interieur. Er wordt vaak gekozen voor beton cire in natte ruimtes zoals de badkamer en de keuken. Het materiaal is namelijk van nature al waterdicht, maar deze eigenschap wordt extra bevorderd door een waterdichte coating. Beton cire is hierdoor schimmelwerend en dankzij de naadloze afwerking eenvoudig te reinigen. Pas echter wel op met agressieve schoonmaakmiddelen, deze kunnen de betonstuc beschadigen.

 

Over Springer Stucdesign

Of je nu op zoek bent naar een beton cire vloer in Haarlem, of de wanden in de badkamer van een betonlook wilt voorzien: Springer Stucdesign staat voor je klaar. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring en beschikken over de beste materialen om beton cire in jouw badkamer te realiseren. Door de flexibiliteit van beton cire is het op vrijwel iedere ondergrond en in iedere ruimte toepasbaar. Neem gerust contact op om de mogelijkheden van beton cire in Haarlem te bespreken. Je kunt ook kennismaken met ons in de showroom. Dan krijg je direct een indruk van alle mogelijkheden van beton cire. Kom langs en laat je inspireren door onze beton cire producten.

bottom of page