top of page

Kies voor beton cire in Gouda van Springer Stucdesign

Voor beton cire in Gouda ga je naar de specialisten van Springer Stucdesign. Wij hebben bijna 20 jaar ervaring in het realiseren van de prachtigste badkamers en keukens met beton cire. De betonlook zorgt voor een rustgevende sfeer die uitstekend past in moderne keukens en badkamers. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een natuurlijk ogende beton cire vloer of een mooi afgewerkte wand met betonlook. Het flexibele karakter van beton cire maakt diverse toepassingen mogelijk.

 

Beton cire in Gouda door Springer Stucdesign

Bij beton cire wordt een mengsel gemaakt van beton en hars waardoor er een waterdicht materiaal ontstaat. Nadat het mengsel is aangebracht op de vloer of de wanden, wordt dit door ons ook geïmpregneerd of wordt er een speciale coating aangebracht waardoor het materiaal helemaal waterdicht en schimmelwerend is. Dankzij de naadloze afwerking zijn de wanden en de vloer eenvoudig te reinigen met een sopje. Beton cire is niet geschikt voor chloor en andere agressieve schoonmaakmiddelen. Beton cire is een praktische afwerking in de badkamer en de keuken die ook nog eens zeer elegant oogt. Een beton cire vloer in Gouda wordt snel en vakkundig aangelegd door Springer Stucdesign.

 

Over Springer Stucdesign

Wij zijn de specialist in beton cire voor wanden en vloeren in keukens en badkamers. We maken daarbij afhankelijk van jouw voorkeuren en budget gebruik van Beal Mortex, Novacolor of Resistone. Dit is een mengsel van beton en een hars: Epoxy. Met speciale tools en de beste materialen creëren wij in een mum van tijd de beste vloeren en wanden met betonstuc in Gouda en omgeving. Ben je benieuwd wat wij qua beton cire in Gouda voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bepreken. We voorzien je graag van vrijblijvend advies. Je bent ook van harte welkom in onze showroom om kennis te maken met ons en onze producten.

bottom of page