top of page

Springer Stucdesign favoriete stukadoor in Zoetermeer

Springer Stucdesign is de favoriete stukadoor in Zoetermeer voor de liefhebbers van decoratief stucwerk. Wij hebben ons gespecialiseerd in diverse vormen van decoratief stucwerk zoals beton cire en metal stucwerk waarmee wij de afwerking verzorgen in luxe badkamers en keukens. Met onze combinatie van professionele vakmensen en de beste materialen creëren wij keer op keer unieke ruimtes met betonlook.

 

Stukadoor in Zoetermeer voor luxe badkamer

Door te kiezen voor een betonlook til je jouw badkamer naar een hoger niveau. Je kunt daarbij het beste kiezen voor beton cire. Dit mengsel van beton en hars heeft namelijk als beste eigenschap dat het heel goed tegen vocht kan, zeker wanneer het door ons behandeld is met een speciale coating. Bovendien is het naast waterdicht ook schimmelwerend en is het door onze naadloze afwerking heel makkelijk schoon te maken. Beton cire geeft direct de betonlook die je in een luxe badkamer wilt creëren. Je kunt het op de wanden gebruiken, maar ook een vloer van beton cire is heel praktisch en elegant tegelijkertijd. Ben je op zoek naar een stukadoor in Zoetermeer voor een luxe badkamerafwerking? Zoek dan niet verder, maar neem direct contact met ons op.

 

Kies voor een metallic look

De metallic look is ook een zeer populaire look die je eenvoudig kunt bereiken met metal stucwerk. Voor dit decoratieve stucwerk mengen wij beton met metaal om een metallic gloed te creëren. Je kunt hiervoor kiezen uit verschillende metalen zoals goud en zilver. Deze decoratieve betonstuc is helaas niet toe te passen in de badkamer, omdat het niet goed tegen vocht kan. In ieder andere ruimte waar het stucwerk niet direct in contact met water komt, is het echter een ware verrijking.

 

Als je op zoek bent naar een stukadoor in Zoetermeer, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn met ons stukadoorsbedrijf actief in Zoetermeer en omgeving. Op onze website en in de showroom kun je kennismaken met de mogelijkheden van decoratief stucwerk. Je kunt ons natuurlijk ook altijd bellen, we voorzien je graag van een persoonlijk advies.

bottom of page