top of page

Springer Stucdesign beste Stukadoor Voorburg voor luxe betonstuc

Springer Stucdesign heeft de afgelopen decennia naam gemaakt als stukadoor in Voorburg en omgeving voor luxe stucdesign. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van luxe keuken en badkamers door middel van betonstuc. In samenwerking met de beste timmerbedrijven leveren wij ook keukenbladen, tafelbladen en spoelbakken op maat waarmee je een tijdloze ruimte kunt realiseren met een elegante en luxe uitstraling.

 

Stukadoor Voorburg voor luxe badkamer

Heb je voor de afwerking van de vloer of wanden in je badkamer weleens gedacht aan betonstuc? Door te kiezen voor beton cire geef je jouw badkamer een luxe uitstraling. Beton cire is een mengsel van beton en hars wat niet alleen prachtig is om te zien, maar ook nog eens schimmelwerend en slijtvast is. Het materiaal kan tegen een stootje zodat jij jarenlang plezier kunt hebben van je nieuwe badkamer. Dankzij de speciale coating die wij aanbrengen is het materiaal makkelijk schoon te houden. Je kunt bij ons kiezen voor verschillende soorten beton cire op basis van Epoxy, zoals: Beal Mortex, Novacolor of Resistone.

 

Over Springer Stucdesign

We zijn niet zomaar een stukadoor in Voorburg, we zijn een stukadoorsbedrijf in Voorburg dat zich heeft gespecialiseerd in het toepassen van decoratief stucwerk. Naast beton cire kun je bij ons ook bijvoorbeeld kiezen voor metal stucwerk, dit is betonstuc op basis van metaal zodat je een metallic look kunt creëren. Metal stucwerk oogt buitengewoon luxe in iedere ruimte van het huis. Het is echter niet geschikt om in natte ruimtes toe te passen, aangezien het niet de waterdichte eigenschappen van beton cire heeft.

 

Ben je benieuwd wat wij als stukadoor in Voorburg voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, wij bespreken graag de mogelijkheden voor jouw woning. Voor inspiratie en een kennismaking met onze producten ben je ook van harte welkom in onze showroom.

bottom of page