top of page

Voor topkwaliteit stucwerk ga je naar de beste stukadoor van Leiden

Springer Stucdesign is de beste stukadoor in Leiden voor het vervaardigen van decoratief stucwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van een betonlook in de badkamer en de keuken. Je kunt hierbij denken aan een vloer en wanden met een betonlook, maar we kunnen ook in samenwerking met een timmerbedrijf een keukenblad of spoelbak van beton realiseren in jouw keuken. Zo creëer je een unieke, tijdloze keuken.

 

Stukadoor Leiden voor keuken met betonlook

We brengen veel tijd in de keuken door. Niet alleen om te koken en te eten, maar ook om samen te zijn met het gezin of te relaxen aan de keukentafel. Het is daarom belangrijk dat de keuken aan al jouw eisen voldoet. Wil je jouw keuken naar een hoger niveau tillen met een betonlook? Dan geven we je graag een persoonlijk advies op maat. Voor de wanden kun je bijvoorbeeld kiezen voor beton cire. Dit is een mengsel van beton en hars dat voor een natuurlijke look zorgt. Een andere optie is metal stucwerk, dit stucwerk heeft een metallic look. Je kunt daarbij zelf een metaalsoort uitzoeken, er is veel mogelijk. Ben je op zoek naar een stukadoor in Leiden die met je mee denkt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

 

Betonnen keukenblad en spoelbak

Je maakt de tijdloze en elegante keuken helemaal af met een betonnen keukenblad en/of spoelbak. Dit is ook geschikt voor een keuken in een industriële stijl. Wij gebruiken voor deze betonnen elementen een betonstuc die waterdicht is. Deze kunnen we voorzien van een coating zodat je zeker weet dat je geen last krijgt van vochtplekken. De naadloze afwerking zorgt er bovendien voor dat jouw keukenblad goed is schoon te maken.

 

Wie op zoek is naar een stukadoor in Leiden, is bij ons stukadoorsbedrijf in Leiden aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijke kennismaking of kom eens langs in onze showroom in Leiden. Op onze website staan ook afgeronde projecten weergegeven om je een eerste indruk te geven van ons werk.

bottom of page