top of page

Springer Stucdesign: de stukadoor in Amsterdam die kwaliteit levert

Wie op zoek is naar een stukadoor in Amsterdam, komt al snel bij Springer Stucdesign uit. Ons stukadoorsbedrijf is gespecialiseerd in het afwerken van luxueuze badkamers met betonstuc. Je kunt hierbij denken aan wanden, vloeren en keukenelementen met een betonlook. Met onze 20 jaar aan ervaring en de beste materialen, weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jou kunnen betekenen? Lees dan snel verder.

 
Decoratieve stukadoor in Amsterdam

Wij leveren decoratief stucwerk af. Dat wil zeggen dat wij niet alleen in staat zijn om de wanden en vloeren strak af te leveren, maar dat onze betonstuc een onderdeel is van het design. Zo creëren wij met beton cire een luxe betonlook in de badkamer die voor een rustgevende en elegante sfeer zorgt. Dit decoratieve stucwerk kan heel goed tegen vocht en is daarom goed te gebruiken in natte ruimtes. We gebruiken dit ook voor het maken van keukenbladen en spoelbakken, items die vaak met vocht te maken krijgen. Onze producten zijn mede dankzij de coating makkelijk te reinigen. Ben jij op zoek naar een stukadoor in Amsterdam voor het creëren van een betonlook in jouw badkamer? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 
Betonlook in alle ruimtes mogelijk

Betonstuc is zeer flexibel waardoor je het in alle ruimtes en op allerlei ondergronden toe kunt passen. Wij worden vaak gevraagd om de keuken, de badkamer of het toilet van een betonlook te voorzien. Niet ieder decoratief stucwerk is hier echter voor geschikt. Kies je voor metal stucwerk, dan kun je dit beter niet in natte ruimtes gebruiken. Het mengsel van beton en metaal zorgt voor een prachtige metallic look, maar is helaas niet waterdicht.

 

Wie op zoek is naar een stukadoor in Amsterdam, is bij ons aan het juiste adres. Wij zijn met ons stukadoorsbedrijf actief in Amsterdam en omgeving. Je kunt ook eerst een kijkje nemen in onze showroom in Leiden of onze afgeronde projecten bekijken of de website.

bottom of page