top of page

Een gietvloer in Hoofddorp laten leggen

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor in je huis? Wil je een vloer die er niet alleen luxe uitziet, maar die ook nog eens lang meegaat? Dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij de mogelijkheden die wij je bij Springer Stucdesign te bieden hebben. We laten je namelijk graag zien wat er allemaal mogelijk is met een mooie gietvloer in Hoofddorp. Als gietvloer bedrijf voor Hoofddorp en omstreken hebben we vele jaren ervaring. Ons bedrijf is al ruim 20 jaar actief op het gebied van het leggen van de mooiste vloeren. 

Wil jij een gietvloer voor Hoofddorp?

Voor naadloos en tijdloos design hoef je niet meer verder te zoeken. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van naadloze wand- en vloerafwerkingen en leggen dus ook graag een gietvloer in Hoofddorp. We maken deze vloeren in badkamers, keukens, woonkamers en gangen, waar in huis je deze vloeren ook maar wil hebben. We gaan dan ook graag eens met je om tafel zitten om al je wensen op dit gebied met je door te nemen. Samen met jou bekijken we dan welk materiaal je op de vloer wil hebben, in welke kleur en in welke stijl. We bieden je een groot aantal verschillende mogelijkheden op dit gebied.

 

Meer weten over ons gietvloer bedrijf voor Hoofddorp?

Neem eens een kijkje bij de uitgebreide informatie over ons bedrijf die je elders op deze website terugvindt. Niet alleen vind je meer info over de geschiedenis van ons bedrijf, maar ook voorbeelden van vloeren die wij in het verleden gelegd hebben. We hopen dat je hier inspiratie op kunt doen en zo een goed idee krijgt van hoe jij je vloer wil hebben. Hier kunnen wij je natuurlijk ook bij helpen. Alles om ervoor te zorgen dat jij straks een huis hebt met een vloer die er prachtig uitziet, prettig aanvoelt en lang mee zal gaan!

bottom of page