top of page

Een gietvloer in Amsterdam laten leggen

Springer Stucdesign is de specialist voor Amsterdam en omstreken als het aankomt op naadloos en tijdloos design. We zorgen voor een exclusieve afwerking van de wand of vloer in je huis. Deze afwerkingen kunnen wij voor je maken in je badkamer, aan de muur, op de vloer en in de keuken. Zo ben je bij ons onder andere aan het goede adres voor een gietvloer in Amsterdam. Wij zorgen er graag voor dat jij strak een prachtige vloer in je huis hebt liggen, waar je vele jaren van kunt gaan genieten. Een vloer die er prachtig uitziet en die door ons professioneel wordt gelegd. 

Het gietvloer bedrijf voor Amsterdam

Als jij een gietvloer in Amsterdam wil laten leggen, dan hoef je niet meer verder te zoeken. Wij zijn al sinds 2001 actief op het gebied van alles wat maar met mooie vloeren en wanden te maken heeft. We gebruiken hiervoor altijd de beste, professionele producten. Denk aan producten van merken als Novacolor, Beal Mortex en Resistone. Wij zorgen niet alleen maar voor stucwerk, maar echt voor stucdesign. De mogelijkheden met stuc zijn zo groot dat het eigenlijk zonde is om deze niet volledig te benutten. Wij zorgen ervoor dat jij straks ook een prachtige gietvloer in Amsterdam hebt liggen.

 

Zoek jij een gietvloer bedrijf in Amsterdam?

Wil jij een gietvloer laten leggen en zoek jij een specialist die daar meer uit weet te halen? Dan horen we graag van je. We zorgen voor een mooie gietvloer in je huis, die er straks helemaal perfect uit komt te zien. Een vloer die netjes wordt gelegd en die lang mooi blijft. Een vloer zodoende waarbij je er op mag rekenen dat deze een echte aanwinst is voor je woning. We gaan graag samen met jou bekijken hoe we die vloer zo mooi mogelijk voor je leggen, wat voor stijl je wenst en wat voor kleur je in gedachten hebt. We nemen al deze mogelijkheden graag eens met je door.

bottom of page