top of page

Topkwaliteit beton cire in Zoetermeer door Springer Stucdesign

Als je kiest voor beton cire in Zoetermeer, dan ga je natuurlijk voor topkwaliteit. Springer Stucdesign is al bijna 20 jaar de specialist in beton cire in Zoetermeer en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor betonstuc wanden en vloeren. Deze zijn vanwege de waterdichte en schimmelwerende kwaliteiten zeer goed toepasbaar in de keuken en de badkamer. Door de flexibiliteit van het product en de elegante look is beton cire echter overal in huis op vrijwel iedere ondergrond aan te brengen.

 

Badkamer met beton cire in Zoetermeer

Wat maakt beton cire nu eigenlijk zo geschikt voor natte ruimtes zoals de badkamer en de keuken? Dit komt door de samenstelling van het materiaal dat uit een mengsel van beton en hars bestaat. Beton cire is hierdoor waterdicht, maar wij helpen hierbij nog een handje door een impregnerende laag over de beton cire aan te brengen. Hierdoor wordt het naast waterdicht ook schimmelwerend. Bovendien zorgt de naadloze afwerking er ook voor dat het materiaal makkelijk te reinigen is, dat is natuurlijk ideaal in een badkamer. Bovendien is beton cire ook stootvast en slijt het amper zodat je jarenlang plezier hebt van je beton cire vloer in Zoetermeer. Het is echter het uiterlijk van beton cire dat de meeste mensen voor dit materiaal doet kiezen.

 

Over Springer Stucdesign

Springer Stucdesign beschikt over professionele vakmensen en het beste materiaal voor jouw betonstuc in Zoetermeer. Of je nu kiest voor een afwerking van vloeren of wanden met beton cire, het resultaat zal altijd van zeer hoge kwaliteit zijn. Ben je enthousiast geworden over beton cire en ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden in jouw woning? Neem dan gerust contact met ons op, we voorzien je graag van een persoonlijk advies. Je bent ook van harte welkom in onze showroom in Leiden waar je met eigen ogen kunt zien wat de mogelijkheden zijn van beton cire in Zoetermeer.

bottom of page