top of page

Voor beton cire in Den Haag ga je naar Springer Stucdesign

Springer Stucdesign levert topkwaliteit beton cire in Den Haag en omgeving. Beton cire is vanwege zijn waterdichte eigenschappen heel goed toe te passen in de badkamer en de keuken. Het zorgt voor een natuurlijke, stijlvolle look die aan steen doet denken. Dit maakt het materiaal een uitstekende keuze voor moderne, elegante interieurs. Springer Stucdesign is de specialist voor een beton cire vloer in Den Haag

 

Creëer een elegante badkamer met beton cire in Den Haag

Wie op zoek is naar een elegante badkamer die natuurlijk oogt, zal zeer enthousiast worden van beton cire. Beton cire wordt ook wel betonlook genoemd, maar is in feite een mengsel van beton en hars. Wij maken gebruik van de mengsels Beal Mortex, Novacolor of Resistone, afhankelijk van jouw voorkeuren en wensen. Dit mengsel zorgt voor een waterdichte afwerking, maar om de toepasbaarheid in badkamers optimaal te maken voorzien wij de wanden en vloeren van een coating. Op die manier worden schimmels geweerd en kun je de badkamer eenvoudig reinigen.

 

Waarom kiezen voor beton cire?

We hebben al veel voordelen van beton cire genoemd waardoor je ongetwijfeld enthousiast bent geworden over betonstuc in Den Haag door Springer Stucdesign. Beton cire beschikt echter over nog meer positieve kwaliteiten die het een topproduct voor keukens en badkamers maakt. Zo is het materiaal stoot- en slijtvast zodat de beton cire wanden en vloeren jarenlang mee gaan. Daarnaast is het bijna overal in huis toe te passen, omdat betonstuc op vrijwel elke ondergrond aan te brengen is. Tot slot is het materiaal door de naadloze afwerking en waterdichte coating eenvoudig te reinigen. De look van beton cire blijft voor de meeste mensen echter de doorslaggevende factor.

 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van beton cire in Den Haag door Springer Stucdesign? Neem dan contact met ons op of neem eens een kijkje in onze showroom en laat je overtuigen door de kwaliteit en de looks van beton cire.

bottom of page