top of page

Springer Stucdesign levert topkwaliteit beton cire in Amsterdam

Ben je op zoek naar een specialist in beton cire in Amsterdam? Dan ben je bij Springer Stucdesign aan het juiste adres. Beton cire zorgt voor een waterdichte afwerking die niet alleen zeer natuurlijk en stijlvol oogt, maar ook nog eens stoot- en slijtvast is en eenvoudig te reinigen. Dit maakt het een uiterst geschikt materiaal voor een duurzame afwerking van alle woonruimtes in je huis en de badkamer en de keuken in het bijzonder.

 

Beton cire in Amsterdam door Springer Stucdesign

Beton cire wordt ook wel betonstuc genoemd. Het betreft een specifieke stucmethode waarbij beton wordt vermengd met hars. Hierdoor ontstaat een betonlook die zeer stijlvol aandoet en door de natuurlijke waterdichtheid uitermate geschikt is voor natte ruimtes. Je kunt bij ons kiezen voor Beal Mortex, Novacolor of Resistone. Dit zijn mengsels van gemalen beton en Epoxy. Door betonstuc te impregneren of van een speciale coating of seal te voorzien, wordt de waterdichtheid vergroot en is het materiaal ook zeer gemakkelijk te reinigen. Een beton cire vloer in Amsterdam van Springer Stucdesign is heel goed toepasbaar in badkamers of zwembaden.

 

Voordelen beton cire

Betonstuc in Amsterdam door Springer Stucdesign kent diverse voordelen. Zo hebben we al de waterdichte en slijt- en stootvaste eigenschappen van deze betonstuc benoemd. Het materiaal is echter ook schimmelwerend en vet- en zuurbestendig, wat een groot voordeel is in de badkamer. Bovendien kan een wand of vloer van beton cire naadloos worden afgewerkt en is het op vrijwel elke ondergrond aan te brengen. Dit maakt beton cire zeer flexibel toepasbaar. Naast al deze praktische eigenschappen, is de look natuurlijk de doorslaggevende factor. Beton cire oogt zeer stijlvol en natuurlijk waardoor het goed toepasbaar is in een moderne huisstijl.

 

Ben je benieuwd wat Springer Stucdesign voor jouw woning kan betekenen of wil je meer informatie over de aanleg van beton cire in Amsterdam? Neem dan gerust contact op voor een nadere kennismaking. Als je een indruk wilt krijgen van de mogelijkheden, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Leiden.

bottom of page