top of page

Springer Stucdesign: de stukadoor in Wassenaar voor exclusief stucwerk

Als je op zoek bent naar een stukadoor in Wassenaar die net dat stapje extra zet om een tijdloos design voor jouw woning of bedrijf te realiseren, dan ben je bij Springer Stucdesign aan het juiste adres. Naast het maken van luxe wand- en vloerafwerkingen met decoratief stucwerk, kun je bij ons ook terecht voor keukenbladen, spoelbakken en tafels van betonstuc. Aangezien wij enkel met de beste materialen werken en bijna 20 jaar ervaring hebben met stucdesign, ben je verzekerd van topkwaliteit.

 

Stukadoor Wassenaar voor luxe stucwerk

Springer Stucdesign is als stukadoorsbedrijf actief in Wassenaar en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in decoratief stucwerk met een luxe uitstraling. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan wanden van beton cire. Dit is een mengsel van beton en hars dat ervoor zorgt dat je badkamer of keuken een tijdloze betonlook krijgt. Als je een luxe uitstraling wilt creëren, kun je bij ons ook kiezen voor metal stucwerk op basis van metaal waardoor je muren of vloer bijvoorbeeld een gouden glans krijgen. Beton cire is goed toepasbaar in natte ruimtes, in badkamers kun je beter geen gebruik maken van metal stucwerk aangezien dit niet waterdicht is.

 

Keukenbladen, spoelbakken en tafelbladen op maat

Wij zijn de stukadoor in Wassenaar voor het realiseren van keukenbladen, spoelbakken en tafelbladen van beton. Betonstuc is niet alleen een product met een elegante uitstraling, maar is ook nog eens zeer geschikt voor natte ruimtes. Doordat wij het beton mengen met hars, wordt het materiaal waterdicht en schimmelwerend. Hierdoor is het heel eenvoudig schoon te maken. Bovendien is een keukenblad van betonstuc stootvast en slijt het amper zodat je lange tijd kunt genieten van je product op maat. Voor het realiseren van deze artikelen met betonstuc werken wij samen met de beste timmerbedrijven uit de omgeving.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Springer Stucdesign, de stukadoor in Wassenaar en omgeving? Neem dan contact met ons op, we voorzien je graag van alle informatie. Je bent ook van harte welkom in onze showroom zodat je een indruk kunt krijgen van ons stucwerk.

bottom of page