top of page

Springer Stucdesign als stukadoor actief in Uithoorn

Ben je op zoek naar de beste stukadoor in Uithoorn voor jouw badkamer of keuken? Dan moet je bij Springer Stucdesign zijn. Je kunt ons natuurlijk inschakelen voor een strakke afwerking van jouw vloeren of wanden, maar wij doen meer dan stucwerk alleen. Wij zijn de specialist in decoratief stucwerk waarmee je jouw keuken, badkamer of andere (woon)ruimte naar een hoger plan tilt. Ben je benieuwd wat wij allemaal doen? Hieronder bespreken we een greep uit de mogelijkheden.

 

Stukadoor in Uithoorn voor de keukenafwerking

De keuken wordt ook wel het hart van de woning genoemd. Dit is de plaats waar het gezin samenkomt en waar je samen geniet van de maaltijd. Keukens van nu vragen om een zekere mate van tijdloze luxe. Je kunt dit eenvoudig realiseren met een betonlook. Je kunt daarbij kiezen voor de afwerking van de wanden met metal stucwerk. Dit is een betonstuc op basis van metaal waarmee je een metallic look kunt creëren. Het is ook mogelijk om een betonnen aanrechtblad en spoelbak te laten maken. In dat geval maken wij gebruik van een waterdichte coating die ervoor zorgt dat er geen watervlekken ontstaan en de keuken makkelijk is schoon te houden. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een stukadoor in Uithoorn om een keuken met betonlook te realiseren.

 

Duurzame badkamer met beton cire

Beton cire is een betonstuc die vaak voor de afwerking van vloeren en wanden in de badkamer gebruikt wordt. Dit mengsel van beton en Epoxy is namelijk waterdicht en deze eigenschap wordt met een coating nog eens extra verstrekt. Het materiaal is schimmelwerend en wordt naadloos aangebracht zodat de badkamer makkelijk is schoon te houden. Bovendien is beton cire zeer duurzaam, het staat bekend om de slijtvaste en stootvaste eigenschappen waardoor je investeert in een badkamer die jaren mee gaat.

 

Ben je op zoek naar een stukadoor in Uithoorn? Wij zijn als stukadoorsbedrijf actief in Uithoorn en omgeving. We beschikken over een showroom in Leiden waar je een indruk kunt krijgen van de toepassingen van betonstuc.

bottom of page