top of page

Springer Stucdesign beste decoratieve stukadoor in Noordwijk en omgeving

Wie op zoek is naar een decoratieve stukadoor in Noordwijk, komt al snel bij Springer Stucdesign terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het afwerken van de meest luxueuze badkamers met decoratief stucwerk. Je kunt daarbij denken aan afwerken van wanden, vloeren en andere oppervlakken met een betonlook. Daarnaast kunnen wij ook keukenelementen op maat maken, zoals een keukenblad en spoelbak van beton.

 

Stukadoor in Noordwijk voor keuken met betonlook

Een keuken met betonlook geeft een bepaalde sfeer die elegant en tijdloos is. Ook het realiseren van een industriële keuken is met elementen van betonstuc heel eenvoudig. Zo kun je met beton alle kanten op. We kunnen de wanden afwerken met beton cire wat zorgt voor een natuurlijke look die aan steen doet denken. Je kunt echter ook kiezen voor metal stucwerk waarmee je de wanden van een metaalglans voorziet. Op basis van je persoonlijke voorkeuren en je budget is er bij ons veel mogelijk. Ben je op zoek naar een stukadoor in Noordwijk voor de afwerking van jouw keuken? Maak dan vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

 

Keukenblad en spoelbak met betonlook

Naast wanden en vloeren, kunnen we ook andere elementen in de keuken van een betonlook voorzien. In samenwerking met de beste gespecialiseerde timmerbedrijven kunnen we een keukenblad en/of spoelbak op maat maken. We maken daarbij gebruik van betonstuc die van zichzelf al waterdicht is. Deze voorzien wij van een speciale coating zodat je je geen zorgen hoeft te maken over (vocht)vlekken en deze makkelijk te reinigen is. Je kunt alleen geen agressieve schoonmaakmiddelen of chloor gebruiken, dit zal de betonstuc beschadigen.

 

Ben je op zoek naar een stukadoor in Noordwijk? Wij zijn met ons stukadoorsbedrijf actief in Noordwijk en omgeving. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of maak eerst kennis met onze producten op de website of in de showroom.

bottom of page