top of page

De beste stukadoor in Nieuw-Vennep voor al jouw decoratieve stucwerk

Ben je op zoek naar een stukadoor in Nieuw-Vennep voor decoratief stucwerk in jouw woning of bedrijfspand? Dan kun je niet om Springer Stucdesign heen. Wij zijn als stukadoorsbedrijf actief in Nieuw-Vennep waar wij ons met name bezighouden met decoratief stucwerk van beton cire en metal stucwerk.

Stukadoor in Nieuw-Vennep voor beton cire

Beton cire is een mengsel van beton met Epoxy, een harssoort. Je kunt bij ons afhankelijk van je voorkeuren en budget kiezen tussen Beal Mortex, Novacolor of Resistone. Beton cire is vanwege zijn waterdichte eigenschappen heel goed te gebruiken in de badkamer. Je kunt er bijvoorbeeld de vloeren of de wanden in de douche mee afwerken. Beton cire heeft een betonlook die zeer luxueus aandoet en een rustige sfeer in de badkamer creëert. Beton cire is ook goed in de keuken te gebruiken waar je kunt profiteren van de waterdichte eigenschap waardoor het materiaal eenvoudig te reinigen is. Je hoeft dan ook niet bang te zijn voor vlekken of vochtkringen, vocht krijgt bij beton cire geen kans. Ben je op zoek naar een stukadoor in Nieuw-Vennep? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Kies voor luxe met metal stucwerk

Metal stucwerk is een mengsel van beton en metaal waardoor de afwerking een metallic look krijgt. Je kunt hierbij kiezen tussen verschillende soorten metaal, zoals goud, zilver of koper. Aangezien dit stucwerk niet goed tegen vocht kan, kun je dit beter niet in de badkamer gebruiken. Het is wel mogelijk om voor deze afwerking in de keuken te kiezen op plaatsen die niet direct in aanraking komen met water. De metallic look geeft de ruimte een luxe uitstraling en kan door de flexibiliteit van het product op vrijwel alle ondergronden hechten.

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wil je ons direct inschakelen als stukadoor in Nieuw-Vennep? Ook dan kun je contact met ons opnemen. Wie nieuwsgierig is naar de mogelijkheden van stucwerk in de woning, is van harte welkom in onze showroom.

bottom of page