top of page

Springer Stucdesign: de stukadoor in Hoofddorp voor jouw stucwerk

Wie op zoek is naar een stukadoor in Hoofddorp voor decoratief stucwerk van hoog niveau, komt vanzelf bij Springer Stucdesign terecht. Wij zijn sinds onze start in 2001 uitgegroeid tot een begrip in de regio. Wij zijn de specialist in decoratief stucwerk zoals beton cire en metal stucwerk voor woningen en bedrijfspanden. Ben je nieuwsgierig naar onze diensten? Hieronder lichten wij een paar van onze diensten toe.

 

Stukadoor Hoofddorp en omgeving

Wij zijn met ons stukadoorsbedrijf actief in Hoofddorp en omgeving en hebben een showroom in Leiden. Je kunt bij ons terecht voor decoratief stucwerk van topkwaliteit. Heb je bijvoorbeeld al eens gedacht aan een afwerking met beton cire in de badkamer? Deze betonlook zorgt er direct voor dat je badkamer luxueus aandoet. Het waterdichte materiaal dat bestaat uit een mengsel van beton en hars is uitermate geschikt voor natte ruimtes. Naast de toepassing in badkamers, gebruiken wij het ook vaak in de keuken zodat je je ook daar geen zorgen hoeft te maken over vlekken of vochtkringen. Uiteraard maken wij alleen gebruik van de beste materialen zodat het eindresultaat altijd van topniveau is. Ben je op zoek naar een stukadoor in Hoofddorp voor beton cire? Dan hoef je niet verder te zoeken.

 

Kies voor decoratief stucwerk

Naast beton cire werken wij ook vaak met metal stucwerk, dit is een mengsel van beton en metaal. Metal stucwerk geeft aan jouw wanden een metallic gloed. Je kunt daarbij zelf het metaal bepalen en bijvoorbeeld kiezen voor goud, zilver of brons. Metal stucwerk kan niet goed tegen vocht en is daarom niet toe te passen in de badkamer. Stucwerk is echter zeer flexibel en kan op vrijwel iedere ondergrond aangebracht worden waardoor iedere andere ruimte in huis ideaal is voor metal stucwerk.

 

Ben je op zoek naar een stukadoor in Hoofddorp en ben je benieuwd wat Springer Stucdesign voor jou kan betekenen? Maak dan vandaag nog een afspraak om de mogelijkheden voor jouw woning of bedrijfspand te bespreken.

bottom of page