top of page

Springer Stucdesign: de stukadoor in Amstelveen voor decoratief stucwerk

Springer Stucdesign is als stukadoor actief in Amstelveen en omgeving sinds 2001. Wij hebben ons met name gespecialiseerd in het afwerken van luxe badkamers met decoratief stucwerk zoals beton cire en metal stucwerk. Door middel van deze speciale methodes kunnen wij jouw badkamer of keuken naar een hoger niveau tillen. Een badkamer met betonstuc oogt luxueus en elegant, onze keukens zijn tijdloos en stijlvol. Ben je nieuwsgierig wat we voor jou kunnen betekenen? Hieronder tonen we slechts enkele van de vele mogelijkheden.

 

Stukadoor in Amstelveen voor beton cire

Als je het hebt over decoratief stucwerk, denk je al snel aan beton cire. Dit is een mengsel van gemalen beton met een hars, Epoxy. Wij werken enkel met de beste materialen zoals Beal Mortex, Novacolor of Resistone. Met beton cire kan eenvoudig een waterdichte en schimmelwerende oppervlakte gecreëerd worden. Dat maakt het een ideaal materiaal om toe te passen in natte ruimtes zoals de badkamer. Wat denk je bijvoorbeeld van een prachtig afgewerkte vloer van beton cire? Of douchewanden van betonstuc? Beton cire zal je badkamer direct meer luxe geven. Bovendien is het materiaal makkelijk te onderhouden en slijtvast waardoor je jaren plezier van je badkamer zal hebben. Neem gerust contact met ons op als je op zoek bent naar een stukadoor in Amstelveen voor jouw badkamer.

 

Creëer een tijdloze, stijlvolle keuken met betonstuc

Met betonstuc kun je ook relatief eenvoudig een tijdloze en stijlvolle keuken creëren. Niet alleen de wanden en de vloer kun je afwerken met betonstuc, wij maken ook keukenbladen en spoelbakken van beton. Hiervoor werken wij samen met de beste timmerbedrijven die zich gespecialiseerd hebben in het vervaardigen van dergelijke keukenelementen. Voor de muren zou je ook kunnen kiezen voor metal betonstuc. Dit is een betonstuc op basis van metaal die de wand een metallic look geeft. Kies jij voor een glinsterende gouden wand, of is robuust koper meer jouw stijl?

 

Ben je op zoek naar een stukadoor in Amstelveen? Wij zijn als stukadoorsbedrijf actief in Amstelveen en omgeving. Maak vandaag nog een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

bottom of page