top of page

De beste stukadoor in Aalsmeer voor jouw decoratieve stucwerk

Wie op zoek is naar een stukadoor in Aalsmeer voor decoratief stucwerk in de badkamer of de keuken, is bij Springer Stucdesign aan het juiste adres. Wij zorgen er met de beste materialen en specifieke gereedschappen voor dat we jouw badkamer omtoveren tot een luxe spa. Door te kiezen voor wanden met betonstuc of een keukenblad van beton, kun je ook op relatief eenvoudige wijze een tijdloze keuken realiseren.

 

Stukadoor in Aalsmeer voor luxe badkamers

Wij hebben ons gespecialiseerd in het creëren van luxe badkamers met betonstuc. Heb je bijvoorbeeld wel eens gedacht aan een afwerking van de wanden met beton cire? Beton cire is een mengsel van beton en hars. Daar overheen wordt een coating aangebracht die het materiaal waterdicht en schimmelwerend maakt. Bovendien zorgen wij voor een naadloze afwerking zodat je de badkamer eenvoudig schoon kunt maken zonder agressieve schoonmaakmiddelen. Naast als praktische eigenschappen, creëer je met betonstuc een luxe sfeer zodat je badkamer erg exclusief aandoet. Ben je op zoek naar een stukadoor in Aalsmeer voor jouw badkamer? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Maak je keuken tijdloos met betonstuc

Beton cire is ook uitermate geschikt voor gebruik in de keuken. Betonstuc is vanwege de flexibiliteit toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond. Je kunt er niet alleen de wanden en vloer mee afwerken, betonstuc is ook goed toepasbaar als keukenblad of spoelbak. Je creëert een tijdloze, luxe keuken in een handomdraai. Betonstuc staat ook bekend om zijn slijtvaste eigenschappen. Je nieuwe keuken kan dus tegen een stootje, waardoor je er jarenlang van kunt genieten. De keukenbladen, spoelbakken en tafelbladen van beton maken wij in samenwerking met een timmerbedrijf.

 

Ben je op zoek naar een stukadoor in Aalsmeer voor jouw keuken, badkamer of andere (woon)ruimte? Neem dan vandaag nog contact met ons op, wij zijn als stukadoorsbedrijf actief in Aalsmeer en omgeving. Je bent ook van harte welkom in onze showroom om de verschillende toepassingen te bekijken.

bottom of page