top of page
Zoeken

Springer Stucdesign schittert op de EXCELLENT Woonbeurs 2023!


Het is altijd een feest van inspiratie en innovatie op de EXCELLENT Woonbeurs, en dit jaar is Springer Stucdesign er trots deel van!


Een evenement van klasse De EXCELLENT

Woonbeurs, gehouden in Ahoy Rotterdam, is dé plek waar interieurontwerpers, architecten, en woonliefhebbers samenkomen om de laatste trends en innovaties in de woon- en designwereld te ontdekken. Het is een evenement dat barst van de creativiteit, en wij voelden ons helemaal thuis tussen zoveel vakmanschap.


Onze stand: een samensmelting van kunst en ambacht

Dit jaar kun je Springer Stucdesign vinden met een unieke selectie van stucdesigns, variërend van moderne texturen tot klassieke afwerkingen. Wij hopen met onze stand honderden bezoekers aan te trekken die wij mogen inspireren met de nieuwste trends op gebied van decoratief stucwerk en gietvloeren.


Beal Mortex: een publieksfavoriet

Naast onze reguliere afwerking, zullen wij ook enkele nieuwe afwerkingen met Beal Mortex, een materiaal dat bekend staat om zijn waterdichte eigenschappen en naadloze look tonen. Zo hebben wij de afgelopen periode Beal Mortex gecombineerd met metallic poeders waardoor wij een uniek resultaat hebben kunnen bereiken.


Blik op de toekomst

Wij kijken uit naar de EXCELLENT Woonbeurs omdat wij niet alleen de kans krijgen om ons werk te tonen, maar ook de gelegenheid krijgen om te zien waar de designwereld naartoe gaat. Wij kijken er naar uit kennis te maken met nieuwe materialen, technologieën en methoden die ons zullen gaan inspireren.


Wil jij erbij zijn? Koop hier snel jouw kaartje.


Kun jij op 23, 24, 25 of 26 november komen? Geen zorgen! Bezoek onze showroom of neem contact met ons op om te ontdekken wat Springer Stucdesign voor jouw interieur kan betekenen.

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page